Partners

Lokale partners Senegal

Bij Sunu Senegal geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom selecteren we onze lokale partners zorgvuldig. We zien partnerschappen als de kern van onze missie en we streven ernaar om met gelijkgestemde organisaties en instellingen samen te werken die onze waarden delen en ons doel ondersteunen.

Onze nauwe banden met lokale partners stellen ons in staat om een diepere impact te hebben in onze gemeenschap en om onze leden een breder scala aan kansen en ondersteuning te bieden. Door samen te werken met betrouwbare en gepassioneerde organisaties kunnen we effectiever werken aan het verwezenlijken van onze doelen en het realiseren van positieve verandering.

Elke lokale partner die we kiezen, wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, betrokkenheid bij de gemeenschap en hun vermogen om onze missie te ondersteunen. We zijn trots op de sterke relaties die we hebben opgebouwd met deze partners en kijken ernaar uit om gezamenlijk onze impact te vergroten en een blijvend verschil te maken.


Naam: Yasmina Akkouh
Geboortedatum: 25/03/1986
Functie: Voorzitter en coördinator dagelijkse organisatie van de lokale vereniging 

Sinds 2011 ben ik gevestigd in Senegal en werk ik in de toeristische sector, met name bij Via Via Senegal. Naast mijn werk zet ik me actief in voor verschillende humanitaire projecten.
Ik kijk ernaar uit jullie te ontvangen!